Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Berputar putar tanpa henti..

INGAT WAKTU KEWAJIPANMU..

Saturday, February 5, 2011

YEs BOS!

video




video

BISMILLAHIRRAHMANNIRRAHIM...
ASSALAMMUALAIKUM N MORNING...:-)


hari ni hari ahad..setelah 4 hari bercuti tahun baru cina...hari ni dah tiba masanya untuk aku pulang semula ke tempat berkhidmatku..dalam hati ni..aduhhhaiii cepatnya masa berlalu rasa nak cuti lagi lah...
tapiii
tapiii
tapiii
bila diingat kembali 
kalau tak kerja takkan nak makan gaji buta pula kan ...kita dibayar gaji maka kenalah kerja ...amanah tu hehehe

jadi salah satu cara untuk make my spirit work ni muncul balik...
aku pun tgk2x lah apa yang ada dlm hp ku..
bila ku belek2x ku lihat2x...
ada dua video yang cukup melucukan aku..
dan membuatkan aku untuk tidak sabar untuk ke sekolah esok
dan bertemu dengannya
ini lah anak muridku...
FIQRI..UMURNYA 5 TAHUN
COMEL SANGAT
DAN PINTAR...PINTAR SEBAB APA YA???
PINTAR SEBAB DIA MEMANG PINTAR HEHEHE
DAN SANGAT LUCU...kalau dia tak datang sekolah
rasa sunyi ja kelas tu, sebab dia lah yang akan rajin ke tandas sekolah ku..
ku gelarkan dia duta tandas hehehe
yelah waktu mula2x masuk sekolah
dalam sejam tu mungkin ada 5 kali dia nak ke tandas..
sekarang tidak lagi..sebab 
hehehe
sebabnya aku dah warned kat dia kalau lebih 3 kali dia g tandas sewaktu kat sekolah..
untuk kali ke empat aku dah sediakan BEKAS TANDAS BERGERAK YANG KHAS UNTUKNYA...(kononnya nak ugut dia lah tu) tapi alhamdulillah cara tu berkesan...
dan setiap kali dia nak ke tandas, aku akan bertanya kat dia..
'Ni yang ke berapa Fiqri?'
'last last bos'hehehehe

selepas Pe'e @ Syafiee yang selalu buat kerja di tempat meja ku @ meja pembantuku..
FIqri ni pun 2x5 mcm Pe'e jugak
tak nak buat keja selagi tak disuruh ...dan portnya memang meja aku @ pembantuku jugak jadi sasaran..
hehehe

haa dan lagi satu..fiqri ni
bukannya nak panggil aku ni cikgu...
memang setiap hari aku akan menjadi BOS kepadanya (mungkin sebab aku garang sangat kot) hehehe
dia panggil aku BOS BESAR
pembantuku BOS 
dan dia BOS KECIQ...
heheheh anak2x sekarang ..memang pintar2x...
so enjoy this video...

wassalam
smiley from si purple...

0 comments: